Sponsorer

Uno X

Uno X er en bensinstasjonskjede i Norge som opererer en rekke ubetjente stasjoner over hele Norge. Kjeden har et mål og det er å være billigst på bensin i Norge. Helt siden 2008 har Uno X tatt en aktiv rolle om sponsor innen sykkelsporten. I tillegg til å være en av de største sponsorene til Team Ringeriks-kraft, sponser de både store og små klubber over hele Norge, samt en rekke profesjonelle- og amatørritt. Under deres egen aksjon “Sykkelglede” jobber Uno X tett med Norges Cykleforbund for å bedre forholdene til hverdagssyklister over hele Norge. Uno X har en klar plan for sitt sponsorarbeid og det vil alle som liker sykkel i Norge få glede av i årene som kommer.

 

Ringeriks kraft

Ringeriks kraft er hovedsponsor til Team Ringeriks-kraft. Sykkellaget har siden 2012 vært kjent som Team Ringeriks-kraft. Ringeriks kraft har i over hundre år vært en av Ringerikes største bedrifter og arbeidsgivere. Som hjørnesteinsbedrift har ledelsen i Ringeriks kraft alltid vært sitt samfunnsansvar bevisst og støtter årlig en rekke lokale klubber og arrangementer i regionen. Ringeriks krafts engasjement innen sykkelsporten startet tilbake i 2005 da de første gang inngikk samarbeid med en lokal sykkelklubb som jobbet for bedre sykkelforhold i regionen. Sykkel er et flott fremkomstmiddel og Ringeriks kraft er stolt av å være sponsor både for Team Ringeriks-kraft og en rekke lokale klubber og foreninger som sammen gjør en viktig jobb med å fremme sykling som hobby og sport.

 

MX sport

MX Sport er en landsdekkende sportskjede og med 130 butikker er de en av Norges største kjeder. MX Sport er representert over hele Norge og selv mindre byer og tettsteder har sin egen MX sport butikk. MX-kjeden har alltid vært opptatt av lokal tilhørighet og har en lang historie som sponsor for både store og små arrangementer. Etter som sykkelsporten har vokst i Norge, har også MX Sport sitt engasjement vokst. I dag støtter MX-kjeden mer enn 50 lokale sykkelforeninger og Team Ringeriks-Kraft. Sykling er en voksende sport i Norge og MX Sport akter å være en aktiv del av sporten og grasrotarbeidet i årene som kommer.

 

Bio Racer

Aerodynamikk, biomekanikk og muskelkompresjon er alle begrep en syklist kjenner og forstår godt. Helt siden biomekanisk sykkeltilpasning ble introdusert på markedet har Bio Racer vært en ledende aktør i markedet. Det er lenge siden teknologien inntok sykkelsporten, men de siste årene har man tatt enorme steg innenfor felt som aerodynamikk og biomekanikk. Bio Racer er stolte over at deres produkter hver dag hjelper syklister yte mer og beskytter dem mot skader. Selv om Bio Racers produkter i dag er brukt av en rekke store profflag over hele verden, har og vil samarbeidet med mindre fremadstormende lag være viktig for Bio Racer. Samarbeidet med Team Ringeriks-kraft har vart i mange år og sammen har de to utviklet en rekke produkter som ennå ikke er på det åpne markedet.

 

Cannondale

Cannondale Bicycle Corporation er et amerikansk selskap som er eid av det kanadiske konglomeratet Dorel Industries. Cannondale Bicycle Corporation har produsert og utviklet sykler i over 60 år og har i mange år vært ledende innen karbonrammer og gafler av typen Lefty. De siste 3 årene har Team Ringeriks-kraft hatt et tett samarbeid med Cannondale Bicycle Corporation og alle ryttere benytter i dag utelukkende rammer fra selskapet. Sammen har Cannondale Bicycle og Team Ringeriks-kraft testet ut en lang rekke nye rammer og gafler Cannondale Bicycle håper snart vil kunne være tilgjengelig for alle som satser på sykkel. Cannondale Bicycle har også en egen avdeling som jobber med sikkerhet og Team Ringeriks-kraft har under flere ritt benyttet sikkerhetsutstyr som fortsatt er under utvikling.

 


Privacy Policy